Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový zeleninový nákyp z quinoi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Zauberin

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 969 kJ /
1 188 kcal
Bílkoviny51,36 g
Tuky21,99 g
Vláknina47,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy176,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Quinou uvaříme s půl lžičkou würzlu, necháme trochu vychladnout. Krok 2: Mezitím si nakrájíme česnek na plátky, zeleninu na kostičky, mrkev na kolečka, lehce osmahneme na oleji, podlijeme 2 lžícemi vody, přidáme 1/2 lžičky Würzlu a krátce podusíme, stačí asi 3 minutky. Sůl nedáváme, už je v koření. Krok 3: Pak vmícháme do quinoi, přidáme vajíčko a dáme zapéci. Podáváme buď se zeleninovým salátem, s kysaným zelím nebo s vařeným bramborem.

Zveřejněno 28. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový zeleninový nákyp z quinoi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NKqN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový zeleninový nákyp z quinoi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NKqN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
würzlu, dort z quinoi, co je wurzlu, bezlepkový brokolicový nákyp, pizza z quinoi, quinoa moucniky, nakypy, recept?, je wurzel bezlepkovy?, zeleninovo sýrový nákyp, zeleninový nákyp recept, celerove salaty

Suroviny:
quinoa, česnek, celer, paprika čerstvá červená, mrkev, koření würzel, olej olivový, vejce

Přidat fotografie receptu