Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí stehno na cibulce a česneku v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jarka skrobakova

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie276 kJ /
66 kcal
Bílkoviny2,23 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi na oleji restujeme dozlatova cibulku a ke konci přidáme plátky česneku a ještě chviličku restujeme. Krok 2: Krůtí stehna osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Vložíme do PH nádoby a porce krůtích stehen posypeme osmaženou cibulkou s česnekem. Podlijeme vodou asi 2 dcl. Krok 3: Zakryjeme víkem a zapneme PH hrnec na II HIGH a "pomalíme" 4 hodiny. Kdo nemá PH hrnec může upéct takto na pekáčku v troubě.

Zveřejněno 30. 6. 2013

Poznámka autorky jarka…

Krůtí stehna byla krásně měkká. Byla jsem mile překvapena uměním pomalého hrnce.

Podávala jsem s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí stehno na cibulce a česneku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wYA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí stehno na cibulce a česneku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wYA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

všem Vám děkuji za milé komentíky :-)

To musi mit vybornou vyslednou chut..:yes::yes:..pekne pomalu, ale jiste..;-):-D

Jaruško,to je krásně připravená dobrota,mňam:-p:yes::-K

rozmarynaH: díky;-)

:-O:-p:-p:yes::yes:

Jana Remkova:Tak to jste měli také dobrůtku Jani ;-)

Jaruš, drůbež se dobře fotogenická, že? Dala bych si takové stehýnko:-p. Není ničím přeplácané a jak známo, to bývá nejlepší. Já včera pekla taky krůtí stehno, ale bez kosti a k tomu jsem dělala hlávkové zelí a chlupáče;-)

Děkuji všem za milé komentáře :-)

Tak už i Jaruška pomalí;-). Super, jednoduché a chutné jídlo:-p:yes:

Pomalý hrnec nemám, ale dovedu si představit to jemné a rozpadající se masíčko:yes:

Jaruško, krásně jsi navařila i nafotila;-):-K:yes::yes: Moc hezký receptík... jednoduché a nepřeplácané... a hezky šťavnaté.. ňamky:-p:yes:

maris: Díky Maruško, to teda je šťavnaté ;-)

jarka skrobakova: šťavnaté, ne štěvnaté:-8:-))

senky: Díky Jani, mám nový pomaláček a jenom zírám jak je z toho dobré maso Jani. Zatím se v tom učím :-*

Jaruško, pochutnala bych si, z PH musí být stehýnko krásně štěvnaté:-p:yes:+4

Tématické fráze:
jak upéct krůtí stehno, jak upéct krůtu, moraci maso, jak upéct krutí stehna, krůtí stehna na česneku, krůtí stehna v pomalém hrnci, krůtí stehno na česneku, krůtí stehna s rýží, recepty krutí stehno, krůtí stehno, jak upéct krutí maso, krůtí stehno v pomalém hrnci, krůtí stehna recept, krůtí stehna, krůtí kostky na česneku, krůtí stehno na zelí, jak upéct krůtí stehna recept, jak se peče krůtí stehno, jak upect kruti stehno recept, stehno cibulka

Suroviny:
stehno krůtí, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, voda, olej

Přidat fotografie receptu