Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,99 g |
Tuky | 18,47 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý fazolkový salát s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYOY
Moje poznámka
Teplý fazolkový salát s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYOY
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
fazolkovy salat,
teplý fazolový salát,
salát s lyškami,
salát z teplých hub a fazolek,
salát s masem a lyškami,
recept na fazolkový salát,
lisky jako příloha,
lišky recepty,
bramborovy salat s hubami,
recepty s liškami,
teplý salát z brambor a fazolek,
salát s liškami,
teplý bramborový salát s fazolkama,
salat s liskami,
fazolkový koláč,
salát fazolkový,
recepty na večeři,
recepty se liškami,
fazolky jako příloha
Suroviny:
lusky fazolové,
houby lišky,
máslo,
česnek,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (23)