Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
Moje poznámka
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 53 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 25 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 35 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z červeného vína,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk uzený úpravy,
jazyk na víně,
uzený jazyk recept,
uzený jazyk,
uzený jazyk s bramborovou,
omačka z uzeného jazyka,
uzeny jazyk v receptech,
recepty teleci uzeny jazyk,
zeleninová omáčka na vine,
omáčka s červeného vína,
omačka z vína,
uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší,
uzený vepřový jazyk,
uprava uzeneho jazyka,
uzený jazyk, recept,
uzený jazyk recepty,
recepty z uzeného jazyka,
pečený hovězí jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
mrkev,
celer,
sádlo,
slivovice,
pyré rajčatové,
vývar,
víno červené,
mouka hladká,
česnek,
smetana
Komentáře (18)