Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petraweid Petraweid

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 015 kJ /
482 kcal
Bílkoviny84,22 g
Tuky6,07 g
Vláknina7,99 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy19,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut. Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.

Zveřejněno 25. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgGP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgGP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

ja ji davam do vseho kam patri cibule...mam pocit ze ma jemnejsi chut:-K

Petro, mňam, červenou cibuli mám radši než tu žlutou a žampionky mají krásné v Kaufu ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
loupou se zampiony, hnědé žampiony-úprava, loupou se tmave zampiony, úprava hnedych zampionu, smetanové žampiony loupou se, loupou se jnede zampiony, gulas z hnedych zampionu, kureci gulasek s zampiony

Suroviny:
maso hovězí na guláš, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, cibule červená, protlak rajčatový, koření na guláš, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř, olej, jíška tmavá instantní

Přidat fotografie receptu