Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 473 kJ / 2 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,02 g |
Tuky | 125,69 g |
Vláknina | 20,82 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 30,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí na šalvějové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKX1
Moje poznámka
Pečené hovězí na šalvějové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKX1
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 24 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
šalvějová omáčka,
šalějová omáčka,
šalvějová omáčka recept,
hovězí pečeně,
šalvějové víno,
recept salvejova omacka,
hovězí pečeně recept,
recept na salvejovou omacju,
pečene hovězí maso,
recept na šalvějovou omáčku,
pecene hovezi recept,
pečené hovězí maso k omacce,
pečené hovězí se šalvějovou omáčkou,
hovězí pečené vetřeme do masa,
omáčka šalvějový,
omáčka k hovězí pečeni,
vpřová panenka recept,
omáčka z pečeného hovězího,
maso na šalvějové soli,
šalvějove vino recept
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř,
česnek,
šalvěj,
petrželka,
cibule,
mrkev,
celer,
sádlo,
pyré rajčatové,
víno bílé,
šlehačka
Komentáře (11)