Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na víně a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 056 kJ /
492 kcal
Bílkoviny0,78 g
Tuky41,04 g
Vláknina0,16 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovičky jemně naklepeme a na krajích nařízneme. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a zprudka orestujeme. Krok 3: Osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Krok 4: Podlijeme troškou vývaru /maso nesmí být celé ponořené/, přidáme snítky tymiánu, poprášíme paprikou a dusíme doměkka. Je-li třeba, během dušení přidáme další vývar. Krok 5: Omáčka: nahřejeme zavařené brusinky, promícháme s chili / množství podle chuti / a necháme vychladnout. Krok 6: Brusinky servírujeme přímo na talířích na větších lístkách bazalky, která je příjemně ovoní.

Zveřejněno 2. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na víně a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OGYL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na víně a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OGYL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

;-)

Vitezslav Cech: jsou to bramborové šišky, ale můžeš použít i různě upravené brambory;-):-)

cojeto za přílohu:-(

skvělý recept:yes::-D mňam:-p

suslajda : my ji máme taky rádi, není suchá. Děkuju:-)

Nádhera jen jsem polkla krkovice je můj favorit:yes::yes:

:yes::-p

To musí být dobrota:yes::yes::yes:

Maruško, to je krása! Parádní kus masa :-8:yes:

Maruško,opět jsi báječně uvařila,mňam:-K:-p:yes:

Nádhera Maruško :yes::yes:;-):-p:-K

maris: Jako vzdy mooc krasne, ovsem ten listek bazalky plneny brusinkami me opravdu dostal, uzasna delikatesa.

Moc krásné a lákavé jídlo, no jako vždy:-)):yes:

... super:yes:
... tomu říkám pořádný plátek;-);-);-):yes: a příloha jako ze žurnálu.
Co dodat - dokonalý pokrm, který potěší jak oko, tak i žaludek, ale až po chuťových pohárcích, které jistě pěkně roztáhne:-D:-D:-D

hezké a voňavé...umíš...:yes:

Tématické fráze:
krkovice na tymiánu, krkovička na víně, krkovicka na tymianu, krkovička na červeném víně, vepřová krkovice na tymiánu, krkovička na víně recept, krkovice tymián, krkovička tymián, krkovice na na tymiánu, krkovice na bilem vine, krkovice s tymiánu, krkovička na na víně, krkovička na vine recepty, krkovice z tymiánu, vepřová krkovice na červeném víně a tymianu, vepřová krkovice na červeném víně a tymianu, krkovice tymiánu, krkovička s na tymiánu, recepty z krkovice dušení, recepty krkovice na víně

Suroviny:
krkovice vepřová, tymián čerstvý, víno bílé, paprika sušená sladká, vývar, olej olivový, máslo, sůl, pepř bílý mletý, brusinky zavařené, chilli, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu