Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gazpacho podle Lucasinky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 316 kJ /
315 kcal
Bílkoviny5,54 g
Tuky12,16 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata překrojíme a dáme do mixéru. Krok 2: Přidáme papriku zbavenou semen, oloupaný česnek, střídku z chleba a rozmixujeme. Krok 3: Ve vetším hrnci nebo míse smícháme passatu, vývar, vinný oce, olej a cukr. Krok 4: Vmícháme rozmixovanou zeleninu, dochutíme, je-li potřeba a necháme vychladit nejlépe 2 hodiny, nejlepší přes noc. Krok 5: Podáváme s nasekanou čerstvou bazalkou.

Zveřejněno 3. 8. 2013

Poznámka autorky Lucasinka

Do polévky je možné přidat i červenou cibuli a před podáváním ochutit Tabascem.

http://www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gazpacho podle Lucasinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MwP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gazpacho podle Lucasinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MwP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
polévka gaspacho recept video

Suroviny:
vývar zeleninový, rajče, paprika čerstvá červená, chléb, česnek, ocet vinný, olej, cukr, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu