Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kovářovo tajemství

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ZHalickova

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 988 kJ /
953 kcal
Bílkoviny1,30 g
Tuky100,05 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy10,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky a paličkou naklepeme. Osolíme, opepříme a po jednom položíme na čtverce z alobalu, který jsme ještě před tím potřeli olejem. Krok 2: Maso potřeme prolisovaným česnekem. Na takto připravené maso položíme plátek slaniny, kolečka brambor a cibule. Takto připravené zabalíme do alobalu a dáme péct.

Zveřejněno 5. 8. 2013

Poznámka autorky ZHalickova

Tip: Perfektní je podávat s česnekovou tatarskou omáčkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovářovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rp0E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovářovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rp0E

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

MartaU:mám na mysli česnek, slaninu a cibuli jak je dále v postupu, myslím si, že je to škoda, mám ve zvyku vyhledávat recepty třeba podle surovin, co mám zrovna k dispozici a potom se mi tam tenhle neobjeví. Sůl jsem fakt nemyslela, navíc v surovinách je uvedena. Ale vždyť je to další z 32000 receptů, není to jedno:-?:-))

Jaké suroviny máte na mysli?? Třeba,že brambory mírně osolíme?? Já to také tak dělávám,jak je psáno,jen to dělám z krkovičky.Je to štavnaté a supéééér.Jen maso po osolení a pepření potřu trochou hořčice a šoupnu na to ještě plátek anglické.Je to oběd bez špinavého nádobí.Jinak brambory dávám na pomaštěný alobal a pak teprve maso.štáva pěkně steče dolů a brambory mají výbornou chut.Jen je to třeba zabalit tak,aby štáva nevytekla.

Může to být moc dobré:yes: možná by to chtělo doplnit seznam surovin;-)nebo je to to tajemství:-?;-):-))

Tématické fráze:
kovářovo maso, tajemstvi v alobalu, kovářova vepřová pečene recept, tajemství v alobalu recept, tajemstvi mysli, kovařovo maso recept, kovářova pečeně, recept na tajemství v alobalu, tajemství v alobalu., tajemstvi alobalu

Suroviny:
kýta vepřová, brambory, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu