Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,25 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 38,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 8,18 g |
Sůl | 20,39 g |
Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 44 minutami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 44 minutami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 45 minutami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 46 minutami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 48 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 55 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 1 hodinou
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 2 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (4)