Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš s majoránkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 202 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny92,59 g
Tuky70,77 g
Vláknina23,84 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 830 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy53,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji v tlakovém hrnci usmažíme do růžova. Krok 2: Přidáme uzenou papriku, zamícháme a ihned zalijeme vodou. Krok 3: Vložíme maso nakrájené na kostky, libeček, lístky majoránky, oloupaný a na plátky nakrájený česnek, sůl, hořčici a dle potřeby ještě vodu. Krok 4: Hrnec uzavřeme a maso dusíme do měkka. Krok 5: Poté přidáme bujón a po rozpuštění dle potřeby dochutíme solí. Krok 6: Okořeníme chilli kořením, zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou v troše studené vody a chvíli povaříme. Podáváme s knedlíkem, nebo těstovinami.

Zveřejněno 9. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš s majoránkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/332M

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš s majoránkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/332M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

no bóže tak normální guláš no, co se durdíte, všechny na stejném základě. Osobně dám majoránku málem všude.
S malými obměnami jich tu nasekám 20 receptů sám.
Spíš mám rád Slovenské papriky, i pálivé a ne moc povařené v tom guláši, to je dobré, nakonec, mohu se registrovat a dát Hovězí guláš se Slovenskými paprikami. To zní, co? Mezinárodně, či Maďarský se Slovenskými, tu tu určitě není. Ještě lepší!
Tak to zatím dámy zkute po mém samy, jse přece kuchařky a hodně váš to asi dělá, nemá to chybu.:-D:-p

No normální klasický guláš, který mám ráda, zná ho každý, nic zvláštního nevidím, krom přidané majoránky v názvu, aby prošel, je tu už dost receptů na stejný guláš.:-//
Ty nešťastné soutěže, ale nic tu o nich nevidím?;-(:-O

taky nevidím nic zvláštního ale ani nic špatnýho:-p

:-(( Ona je zas nějaká soutěž:-// Další nezajímavý recept :no:

No, Jani, to je guláš, který asi všichni známe;-). Nevidím na něm nic zvláštního;-)

Tématické fráze:
zahuštění guláše polohrubou moukou, hovězí gulaš bez zahuštění, čím zahustíme guláš, majiranka v gulasi, jak jse dela gulas, jak zahustíme guláš, normální guláš, gulas s polohrubou moukou, hovězí guláš v tlakovém hrnci, čím zahustíme guláš, guláš na majorance, zahuštění hovězího guláše celozrnou moukou, mohu zahustit polohrubou moukou?, zahustit guláš polohrubou moukou, závitky s majoránkou, jak zahustit guláš polohrubou moukou, gulas majoranka., jak zahustit guláš polohrubé mouky, zahustíme i polohrubou moukou, myslivecký guláš recept

Suroviny:
kližka hovězí, olej slunečnicový, cibule, paprika sušená uzená, koření chilli, libeček, majoránka čerstvá, česnek, sůl, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka polohrubá

Přidat fotografie receptu