Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Moje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Nejnovější recepty
Mrkvové řezy s mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Pstruh na bylinkách
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 19 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravé chilli con carne
Neregistrovaný před 56 sekundami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Neregistrovaný před 1 minutou
Čočka nakyselo s vejcem
Neregistrovaný před 1 minutou
Gratinovaný květák
Lu.Ba. před 10 minutami
Makový koláč pro spagetku
Neregistrovaný před 13 minutami
Kuřecí Gumbo
Dobeska před 14 minutami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Neregistrovaný před 14 minutami
Celerová pomazánka "Veget"
brtna před 15 minutami
Veka domácí na chlebíčky
Neregistrovaný před 15 minutami
Hrstková polévka
Neregistrovaný před 16 minutami
Tématické fráze:
krepelky recept,
chov křepelek,
recepty z křepelky,
krepelka recept,
recept na krepelky,
křepelky recepty,
křepelka na víně,
chov křepelek na maso,
jak oškubat křepelku,
krepelky na vine,
domací chov křepelek,
krěpelky,
mail kozle.pl loc:cz,
recepty na křepelky,
jak oskubat krepelky,
jak vykuchat křepelku,
recepty z krepelek,
krepelka v kuchyni,
vaření křepelek,
recept na krepelku
Suroviny:
křepelky,
víno červené suché,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl mořská,
pepř červený,
badyán,
skořice
Komentáře (34)