Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,79 g |
| Tuky | 56,88 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 3,53 g |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pečeň pomelieme, pridáme vajcia, (predtým trocha vyšľaháme), vegetu, korenie, roztopenú masť, šľahačku. Premiešame.
Krok 2: Buď varíme v kvalitnom sáčku, (aby sa neroztopil, mne sa to raz stalo) vo vodnom kúpeli 3 hodiny, alebo pečieme v jánskom skle asi 1 hodinu na 170 stupňov.
Krok 3: Necháme dobre vychladnúť a vymixujeme s maslom.
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Moje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 8 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s bůčkem,
pomazánka z ovaru,
sterilizace paštiky,
paštika z ovaru,
jatrova pomazanka s buckem,
pomazanka z laloku,
kančí ovar,
játrová paštika s ovarem,
játrová paštika s bůčkem a ovarem,
domací jatrová pomazánka,
játrová paštika s lalokem,
jatrova pomazanka recept,
pomazánka játrová,
kančí ořech,
paštika s bůčkem,
domaci pastika z jater apecenym buckem,
paštika z laloku,
postup při výrobě játrovky,
sterilizace paštik
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
vegeta,
pepř,
sádlo,
šlehačka,
máslo
Komentáře (8)
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat