Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,79 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 3,53 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pečeň pomelieme, pridáme vajcia, (predtým trocha vyšľaháme), vegetu, korenie, roztopenú masť, šľahačku. Premiešame.
Krok 2: Buď varíme v kvalitnom sáčku, (aby sa neroztopil, mne sa to raz stalo) vo vodnom kúpeli 3 hodiny, alebo pečieme v jánskom skle asi 1 hodinu na 170 stupňov.
Krok 3: Necháme dobre vychladnúť a vymixujeme s maslom.
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Moje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s bůčkem,
pomazánka z ovaru,
sterilizace paštiky,
paštika z ovaru,
jatrova pomazanka s buckem,
pomazanka z laloku,
kančí ovar,
játrová paštika s ovarem,
játrová paštika s bůčkem a ovarem,
domací jatrová pomazánka,
játrová paštika s lalokem,
jatrova pomazanka recept,
pomazánka játrová,
kančí ořech,
paštika s bůčkem,
domaci pastika z jater apecenym buckem,
paštika z laloku,
postup při výrobě játrovky,
sterilizace paštik
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
vegeta,
pepř,
sádlo,
šlehačka,
máslo
Komentáře (6)