Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katarinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 389 kJ /
1 049 kcal
Bílkoviny118,79 g
Tuky56,88 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 3,53 g
Sodík 754 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy15,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pečeň pomelieme, pridáme vajcia, (predtým trocha vyšľaháme), vegetu, korenie, roztopenú masť, šľahačku. Premiešame. Krok 2: Buď varíme v kvalitnom sáčku, (aby sa neroztopil, mne sa to raz stalo) vo vodnom kúpeli 3 hodiny, alebo pečieme v jánskom skle asi 1 hodinu na 170 stupňov. Krok 3: Necháme dobre vychladnúť a vymixujeme s maslom.

Zveřejněno 28. 1. 2009

Poznámka autorky Katarinka

Je to tá najlepšia nátierka akú poznám.Dá sa aj sterilizovať do fliaš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Gj

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Gj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Na výrobě paštiky není nic složitého doporučuji hlavně pro ty kteří si kupují domácí vykrmené prasátko . Na paštiku spotřebuji laloky to jsou ovary i bůčky . Po každé dělám jiné chutě semelu kapie nebo houbové koření nebo čili . přeji at se Vám daří:yes:

Co jsou prosím 2 maslá? To je půl kila másla? Díky A.

Zajímavé paštiku jsem ještě nikdy nedělala je na čase to zkusit+bodík:-p:yes:

2 dcl masti- to je sádla?? jinak už to mám v oblíbených a snad si to jednou udělám. Paštiky, to já ráda. A ještě k tomu, když vím, co jsem si tam všechno dala :-*

Pomazánka je vynikající:yes::yes::yes: lepší jsem nejedla, já jsem jí pekla v troubě v zapékací míse a zhruba za půl hodiny byla upečená a krásně voněla, po vychladnutí jsem jí vyšlehala s máslem, moc nám všem chutná:yes::yes: +

pomazanka je naozaj fantasticka....varila som ju vo vode a skutocne sa mi sacok na jednom mieste pretrhol, nastastie v case, ked uz bola masa ztuhnuta. urobila som chybu....zmaknute maslo som nakrajala do masy, ktora bola celu noc v chladnicke, takze to budem musiet preslahavat.
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat

Tématické fráze:
játrová pomazánka, játrová paštika s bůčkem, pomazánka z ovaru, sterilizace paštiky, paštika z ovaru, jatrova pomazanka s buckem, pomazanka z laloku, kančí ovar, játrová paštika s ovarem, játrová paštika s bůčkem a ovarem, domací jatrová pomazánka, játrová paštika s lalokem, jatrova pomazanka recept, pomazánka játrová, kančí ořech, paštika s bůčkem, domaci pastika z jater apecenym buckem, paštika z laloku, postup při výrobě játrovky, sterilizace paštik

Suroviny:
játra kuřecí, vejce, vegeta, pepř, sádlo, šlehačka, máslo

Přidat fotografie receptu