Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní "tataráček"

Sýrový tatarák oceníte nejlépe na dozlatova opečené topince. Navíc vás postaví na nohy. Tajemství správné chuti spočívá ve výběru koření a způsobu dochucení, proto si směs si namíchejte podle svého.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny2,23 g
Tuky5,02 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Krok 2: Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti.
Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné. Krok 3: Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 15. 9. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Tuto lahůdku jsme včera ochutnali jako předkrm v Zámeckém pivovaru Chyše.

Moc nám to chutnalo a snad bude i vám :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní "tataráček"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní "tataráček"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Děláme několikrát do roka a chutná celé rodině

Připravujeme si ho doma několikrát do roka a chutná celé rodině 👌

Ano, přesně, jak tu někdo psal, též jsme před více než rokem ochutnali v zámeckém pivovaru v Chýších, a takovou dobrotu už jsme dlouho neokusili, takže mohu vřele doporučit. A zítra, resp. dnes budu dělat sv. Silvestrovi, nechť se poměje.:yes:

varilamyskakasicku:, ivulinka:, E-li-s: Díky moc za komentíky:-K

mňáááám...držím 10 denní detox a takové dobroty mi sem dáváte!!!!:-D:-D:-D:-D

1974andrea: Andri, i já se řadím ke smraďochům:-D, moc bych si pochutnala:yes:

Moc vábivý recept, pivko mám, sýry taky, ještě se vyhrabat ze střevní virózy, pak vyzkouším:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Všem příznivcům " smraďochů" děkuji:-K:-D

Tak teda je:-! To vyzkouším :yes::yes::-K:-p

Andrejko, doma je dosti často žádán tatarák z lososa, ale tento udělám též, určitě si pochutnáme. Použiji na to limburger, ten mám ve velké oblibě :-p;-):-K :yes:+14

Takéto niečo by mi chutilo, určite je to skvelá vec. :yes:

jitule: Ty recepty NEJSOU stejné a už dejte pokoj :-//:no:

Tisknu:yes:a hned jak koupím ingredience vyzkouším...už teď slintám.jen škoda,že jsem nenakoupila odpoledne,recept jsem dolétl až teď...nevímproč mně ty nejlepší recepty chodí tak pozdě

jitule:Nevím, kde pramení Váš problém, ale já jsem zdroj, odkud recept pochází, uvedla, takže já problém nemám;-)

1974andrea: Někdo umi a někdo kopíruje a pak se prsatí:-8

jitule:Tak to je dobře, že se Vám ten Jany líbí víc, hlavně jí to tam teda napiště a nepište to mně sem;-). Díky a hezký večer:-K

1974andrea: každopádně to má lepší než Vy:-!:-//

jitule:Kdybyste si přečetla pořádně oba recepty a jejich ingredience, zjistíte, že jsou rozdílné, hlavně chuťově;-)

Jana Remkova: Vaše slova jsou blábol. Na co prej nepřijdeš:-D Sama to dělate ten recept:-//

zizala: Jaru, souhlas, komentáře by se snad měly psát tam, kam patřej ne? To je logika, nevím o co jituli jde, ale psát to pod recept andrejky je nefér, zvlášť když autorka netuší, o co jde a právem se diví

jitule: Komentář jsem smazala já právě proto, že patřil pod jiný recept. Myslela jsem, že se pod receptem Andrejky ocitl omylem. Pokud jste svůj komentář napsala schválně znovu sem, vypadá to jako provokace :-O:-/

jitule:reagujete na Janu remkovou, ale tohle je recept andrejky, takže nechápu. Komentáře se mažou, jen když jsou urážlivé a nevhodné. Co se konkrétně mělo smazat?

jitule:Nevím, proč by měl někdo mazat komentáře, ale pokud tento patří Janině receptu, měla byste ho napsat k němu;-)

:-p:-p:yes::yes::-K

Pavlovův reflex fakt funguje - to bych si teď dala, zatím polykám naprázdno, ale jen do zítřka, než dokoupím propriety:-D:yes:

Krásná práce ;-);-);-):-O

"Voňavé" sýry máme rádi všechny, tohle bude ideální na nějaké posezení u pivka :-p:yes:

Páni,tak to by chutnalo i u nás doma:-p:yes::-K

Jana Remkova:Nám to hrozně chutnalo, tak jsem musela hned zkusit:-D

Bože, ženská, na co ty nepříjdeš? To je zase vychytávka na Silvestra!! Nebo nějakou oslavu. Už si to sama sobě posílám!!:-D

snazilka:Ten pivní sýr není až takový " smraďoch" jako třeba romadůr, má i trochu pevnější konzistenci a přijde mi víc "máslový";-)

Takovou dobu tu přemýšlím, jestli by to chutnalo i mě, že to snad budu muset vyzkoušet:-) Hodně lákavé, ale pivní sýry neznám a ty "smradlavé" se mě netýkají...:-K:yes: Člověk se prostě učí celý život;-)

Nooo, mně by chutnalo zaručeně:-!:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
tatarák z pivního sýra, tataráček z pivního sýra, tatarak z pivního syru, tatarák z pivního sýra recept, sýrový tatarák top recepty, sýrový tatarák, tatarák recept, tatarák ze sýra, tatarak s pivniho syra, tataráček z pivního sýru, pivní sýr recept, pivní smraďoch, tatarak u pivního dyra, sýrový tataráček, tataráček, pivní sýrový tatarák, tatarák ze sýrů, tataráček ze sýra, tataracek ze sýrů, cibuláčkový tataráček

Suroviny:
sýr romadůžek, cibule, kečup sladký, hořčice, omáčka worcesterová, pivo světlé, vločky chilli, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu