Hovězí maso s nevšední chutí
Hovězí maso v pomalém hrnci je dokonalým pokrmem pro ty, kteří hledají bohatou a hlubokou chuť s minimální námahou. Pomalu vařené hovězí maso se v kombinaci s aromatickým česnekem a pikantním zázvorem stává neuvěřitelně měkkým a šťavnatým.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,03 g |
Tuky | 9,14 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 127,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa nařežeme plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme, zprudka opečeme z obou stran na oleji a vložíme do PH, na tuku ještě osmažíme pokrájenou cibuli a česnek na plátky, přidáme k masu do PH.
Krok 2: Dáme ještě mrkev nakrájenou na kolečka, papriku na proužky, zázvor a cuketu nastrouháme, pak dáme med, sójovou omáčku, hovězí bujón a pokrájené jarní cibulky.
Krok 3: Všechno zalijeme 300 ml vody spolu s rozmíchaným škrobem, pomalý hrnec uzavřeme a vaříme.
Krok 4: Po uvaření (3 hodiny) ještě dochutíme solí a podle chuti i jinou použitou ingrediencí.
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gvm
Moje poznámka
Hovězí maso s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gvm
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
recepty z hovězího masa,
recept na hovězí maso,
hovezi maso recept,
hovězí maso,
recepty na hovězí maso,
nevsedni recepty,
recepty hovězí maso,
jak o chuti hovězí maso,
recepty chutné hovězí zadní,
hovězí zadní recepty,
recept hovězí maso,
hovězí recepty,
recepty s hovězím masem,
recepty z masa,
recept z hovězího masa,
recepty-hovězí maso,
chut hoveziho masa,
malajská polévka,
nevšední přílohy
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
lusk paprikový,
cibule,
česnek,
cuketa,
bujón hovězí,
cibulka jarní,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
med,
škrob bramborový,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (23)