Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci - Marcela

Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé umělecké dílo.

Hodnocení receptu je 5,0 (119×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marcella Marcella

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 845 kJ /
1 875 kcal
Bílkoviny90,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 11,71 g
Sůl28,00 g
Sacharidy41,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ocet, vodu, nové koření, pepř, bobkové listy, cukr, sůl a feferonku svaříme. Krok 2: Lák ochutnáme, můžete přidat ocet nebo cukr podle chuti. Necháme vychladnout. Krok 3: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Salám a zeleninu můžeme vykrajovat tvořítkem na cukroví. Krok 4: Vše naskládáme do sklenic a zalijeme lákem.

TIP: Jak připravit utopence - rady a tipy

Zveřejněno 1. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci - Marcela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYrN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci - Marcela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYrN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (107)

ceidy: Já si zase myslím něco o lidech, kteří napíší - Tohle my někdo....;-(;-(;-(

Dajda: :yes::-D:-D:-D

tejaja: Mám pocit, že jsou dneska dopoledne skvrny na slunci. :-Q:-Q

Gastropeklo: Hm, to ste sa kvôli tomuto komentáru zaregistrovali na topkách?!?

No mě by zajímalo jestli tohle myslíte opravdu vážně. Gothaj jako utopenec 8-(
A ještě takhle vykrojenej. Utopenec je skvělá věc k pivu ale když je udělaný z kvalitního špekáčku.

ruda43: ;-);-)musím se smát,omlouvám se,ale zase hezky to vypadá,že;-);-);-)

No vypadá to nádherně..Jak by řekl major Terazky,škoda jich zožrať.:-D.Ale zase Škopková by utrousila :"kdo se s tím má crcat":-D

Jsou nádherný.:-K:yes:

:yes::yes::yes::yes:

Super náhrada za vánoční cukroví. :-) :yes::yes::yes:

:yes::-K Super...děkuji za inspiraci

Dobrý den, prosím, po jaké době by se měl gothaj jíst, aby měl tu správnou chuť??? Díky :o)

++:yes: letí: Přidal jsem k oblíbeným. Další užitečná varianta.
http://clupmi.blog.cz

To je hezký :-) až bude nějaká akce (narozky, Silvestr,..) tak to určitě vyzkouším :yes:

ceidy a Elen, děkuji za názor,ráda bych viděla vaše výrobky a kuchařské umění.:-D Ráda se přiučím.Určitě i ostatní,kteří vložili kladné hodnocení.;-)Jen jsem potěšena,že jsou ve velké přesile.:yes:

Tématické fráze:
utopenci recept, utopenci, recept na utopence, jak udělat utopence, recepty na utopence, utopenci recepty, recepty utopenci, příprava utopenců, recept utopenci, domácí utopenci jednoduchý recept, nejlepší utopenci, utopenec recept, lák na utopence, mimibazar recepty.cz, utopenci jinak, utopence recept, jak vyrobit utopence, utopenci jako dárek, recept utopence, utopenci top recepty

Suroviny:
ocet, voda, sůl, cukr, koření nové koření, pepř, bobkový list, salám gothaj, cibule, cibule bílá, cibule červená, feferonka, kapie, mrkev, petržel

Přidat fotografie receptu