Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí mleté v zelenině se smetanou

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 300 kJ /
1 267 kcal
Bílkoviny72,83 g
Tuky89,80 g
Vláknina9,55 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 3,92 g
Sůl10,11 g
Sacharidy37,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátém másle na mírném plameni mícháme mleté maso tak dlouho, dokud se nerozdrobí. Osolíme, mírně podlijeme vodou a vaříme 20 minut. Krok 2: Poté přidáme bujón, na hrubo nastrouhanou mrkev, kedlubnu a vaříme asi 10 minut. Krok 3: Zahustíme moukou rozmíchanou ve 2 dcl vody a provaříme. Krok 4: Na závěr vmícháme smetanu, prohřejeme a odstavíme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařeným bramborem.

Zveřejněno 2. 11. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí mleté v zelenině se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nlBP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí mleté v zelenině se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nlBP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Vaclav Fronek: Vy jste to vařil bez mletého masa, které jste nahradil sekanou? To potom chutná úplně jinak. To je jak uvařit guláš bez masa a vzít si k tomu sekanou. :-) Jsem ráda, že to bylo jedlé s vaším vylepšením.

Milá autorko receptu Janičko. Tak jsem včera dělal tvoje "Hovězí mleté....." a musím říci, že to bylo jedlé, ale nikterak mne to nenadchlo. Nezlob se . Bylo to trochu jako svíčková, trochu ragu se smetanou a pod. Já to upravil po polovice várky ujedení tak , že jsem vmíchal NAHRUBO NASTROHANOU (2ks)SLADKOKYSELOU OKURKU . zLEPŠILO SE TO O 80% a bylo to pak jako velmi kvalitní "Znojemská" . Ještě jsem k omajdě dal prohřátý plátek červené kupované sekané, místo jiného masa a pak se jídlo ještě více zlepšilo. Ale jinak to je opravdu jedlé.

;-):-p:yes:

V týdnu udělám. Moc se mi to líbí a jistě to bude dobrý. +bodík 5

To by nám šlo:yes:

.... tohle můžu - mňam;-);-);-):yes:

Tématické fráze:
mleté hovězí recept, mleté na zelenině, hovézí mleté recepty, mleté hovězí recepty, hovězí se smetanou recept, hovězí mleté na zelenině recepty, mleté hovězí na zelenině, co uvarit z mleteho hoveziho, varime z hoveziho mletyho masa, recepty s mletého hovězího, mleté hovězí se zeleninou, hovezi mlete v recepty, recepty z mletého hovězího, mleté hovězí maso jak dlouho vaříme, hovězí plátky na zelenině a smetanou, hovězí se smetanou, hovezi mlete v zelenine, mleté kostky v zelenine, recept z hovězího mletého, hovezi mleté uvařené

Suroviny:
maso hovězí mleté, máslo, sůl, bujón, mrkev, kedlubna, mouka polohrubá, voda, smetana 33%

Přidat fotografie receptu