Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s kedlubnou a mrkví v PH

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 3 hodiny na HIGH

3 hodiny na HIGH

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 472 kJ /
2 264 kcal
Bílkoviny96,48 g
Tuky179,38 g
Vláknina16,98 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 563 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy59,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, dáme na dno PH a zasypeme moukou, na ní přijde mrkev s kedlubnou, nakrájené na proužky, cukr i skořicový cukr a navrch položíme bůček v celku (nařežeme si ho na plátky až bude jídlo hotové) předem si ho prosolíme a v PH okmínujeme. Krok 2: Všechno zalijeme masoxovým vývarem tak, aby bůček téměř koukal, můžeme posypat petrželkou a dosolit. Krok 3: Dáme pomalit na 3 hodiny s nastavením na HIGH. Na sporáku děláme tak hodinu.

Zveřejněno 7. 11. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Dobrá kombinace-vyzkoušejte!

Příloha byly brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s kedlubnou a mrkví v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zA02

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s kedlubnou a mrkví v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zA02

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bucek na kedlubnach, vepřové s kedlubnou a mrkví, bůček v ph, bůček s kedlubnou, ph mrkve, bůček recepty, kotlety s kedlubnou a mrkví, hovezi kostky s mrkvi a kedlubnou, brambory s mrkvi v ph, veprove s kedlubnou a mrkve, bucek s hraskem a mrkvi, recepty s kedlubnou, recept na mrkev s kedlubnou a hráškem, vepřový bůček v kedlubně, vepřové koleno s mrkví a kedlubnou, pečený buček s kedlubnou, pečený bůček na cibuli a kedlubně, bůček s kedlubny, vepřové v mrkvy s kedlubnou, bůček s hráškem

Suroviny:
bůček, cibule, česnek, kedlubna, mrkev, cukr krystal, cukr skořice, vývar masový, mouka hladká, petrželka, kmín drcený, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu