Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 796 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,12 g |
Tuky | 38,14 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,94 g |
Sacharidy | 71,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vylepšený zapékaný Croque Monsieur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpBY
Moje poznámka
Vylepšený zapékaný Croque Monsieur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpBY
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 23 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 26 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
croque-monsieur,
croque,
crok masie,
toast croque,
croque-monsieur recept,
toust monsieur,
toust croque,
recept croque,
vylepšené tousty,
zapecene tousty nigella,
croc messie,
crock messie recept,
zapekane tousty v troube,
francouzsky toust croc,
recept na croque monsinor,
recept na croque,
croc mesieur,
nigella lawson tousty s mlékem,
crocque,
zapékané tousty s tvaružky
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
šunka,
sýr uzený,
vejce,
mléko,
sýr tvrdý,
hořčice dijonská,
sůl
Komentáře (16)