Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 085 kJ / 4 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,52 g |
Tuky | 102,24 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 744,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Možnosti: buď si upečeme korpus v dortové formě a rozkrojíme na 3 díly, nebo si upečeme na plechu 3x piškot z poloviny množství (20 dkg mouky, 15 dkg cukru, 2 vajíčka, půl sklenky oleje, půl sklenky mléka, půl prášku do pečiva). Jeden díl potřebujeme na punč.
Krok 2: Ten rozmačkáme, spojíme s trochou rumu, marmeládou, šťávou z citrónu, nebo kompotu, ořechama a svařenou vodou s cukrem, která se táhne na nit.
Krok 3: Natřeme na piškot a přiklopíme druhým dílem piškotu.
Krok 4: Ten polejeme čokoládou a nazdobíme, jak každá chce a hlavně umí. Hotový zákusek dáme vychladit do ledničky.
Zveřejněno 5. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Punčové řezy paní Josefy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J65o
Moje poznámka
Punčové řezy paní Josefy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J65o
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 52 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 7 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 9 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Tématické fráze:
punčové řezy,
punčové rezy recept,
punčový řez recept,
recept punčové řezy,
pravé punčové řezy,
recept na punčové řezy,
punčový řez,
jak svařit cukr na nit,
recept na punčový řez,
cukrář cz punčové řezy,
punčový řez pravý,
punčová tresť,
výborný punčový dort,
pravý punčový řez,
dobré punčové řezy,
svařit cukr na nit,
rychlé punčové řezy,
punčové,
vyborne puncove rezy,
pravý punčový dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
vejce,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
marmeláda pikantní,
ořechy mleté,
šťáva citronová,
voda,
cukr,
rum
Komentáře (17)