Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 377 kJ /
1 285 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky98,85 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,41 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve povaříme v osolené vodě fazolky na skus.
Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple. Krok 2: Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.

Zveřejněno 2. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (35)

jdu dat rozmrazit maso:-p

tejaja:Tenhle je z Litvy.

spagetka: :-O:-O U nás sú bobry zákonom chránené;-)

spagetka:ahoj spagi,děkuji za odkazy,rozklikla jsem je a tyhle jsem našla taky,myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost,jak to chutná a jak to připravoval.:-K

Krása :yes::yes::-K a já večeřela pribiňáka;-(:-)

hmmm;-):yes::yes:

Bosana: ahoj, Tady jen namátkou 2 recepty na úpravu bobra ;-);-)
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=20432
http://strategie.e15.cz/zurnal/recept-na-bobri-kyt...

jarda Kadic:Ocásku se říká veslo a je to takové tuhé samá šlacha, možná s tím někam odpádluju.:-D:-D:-D Jinak když mám blbou náladu stačí si přečíst jak jsi dělal kečup:yes:

Veronika.Hrozna:Prosím pošli mi recept z té kuchařky sibiřské na můj mail,byla bych moc vděčná. Bylo mi řečeno,že se to připravuje jako králík,ale jsem s toho rozpačitá.....:-D:-K

Téda, to tady mám ale vychytávek a rad. Díky všem, kteří recept nejen pročetli, ale i přispěli svojí troškou do mlýna:-D Díky:-K

Hajnej zabil divočáka ? :-D Dala by som si, ale čerstvé nemám prísun, len mrazené mám možnosť kúpiť. Inak s fazuľkami musí byť super :yes:;-)

Hell.:Žebírka je nejlepší upéct hned ! Nemusí odležet. Jsou výborné z čerstvého masa . Normálně česnek a kmín a do spod pekáče malá cibulka vcelku.. Mňam ;-)

yanull:Jo znám! Není to takové, jako vařila "maminka" ! A když muže brblat tak....! Faktem ovšem zustává ,že opravdu nejsem tak dobrá kuchařka ,jako byla moje tchýně! Ale se "snažíííím! :-(

Vidím,že přicházím o hodně,když na Top nechodím pravidelně:-8Ale alespoň se pak obrazně můžu nadlábnout najednou:-D:-D

Andri,krása na talíři,mňam:-p:yes::-K

Se také vložím do diskuze. Právě se nám kanec (50kg bez vnitřností a vykrvený) vydýchává v mrazáku. Lončák to není, už to bylo prasátko dočista hotové :-D Ale vaří se poměrně snadno, nemusím ho trápit na plotně déle než kuřecí. Dočetla jsem se, že z úplně čerstvého masa vařit není nic moc zážitek, ono chce chvíli udležet. Takže jsme zabili dvě muchy jednou ranou, uložili maso do mrazáku a počkali si čtyři dny na testy od vet(to kvůli tomu svalovci a jemu podobným parazitům) a už to jede! Přesně jak píšete, osvědčil se mi jalovec i tymián. V neděli byly nikoliv "kuřízky" jak říká ten klučina v reklamě, ale "kařízky" a byly výborné! :yes:
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda :-)

Tématické fráze:
recepty z divočáka medailonky, kančí medailonky z panenky, medailonky z divocaka, minutky z divocaka, kanči medajlonky, minutka z divočaka, kančí panenka, minutky z kanciho masa, divočák minutky, kanci maso svalovec, medailonky z danka, minutka z kančího masa, nakládání kančího masa, divocak minutka, divočak medailonky, kančí jako minutka, kanec recepty minutky, mladé kančí, kanci na liskach, medailonky z kanciho masa

Suroviny:
maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu