Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 345 kJ / 2 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,43 g |
Tuky | 212,86 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 244,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus: cele vajcia (dala som 7 na korpus) vyslaham s cukrom do hustej peny a potom varechou zamiesam preosiatu muku s praskom a kakom a upeciem na 180°C asi 40-45min
Krok 2: Krem: kompotovane jahody rozmixovat v jahodovej stave a potom s cukrom uvarit puding a studeny vyslahat s maslom.
Krok 3: Korpus narezatm jednu stranu natriet rozvarenym lekvarom s rumom (nemusi byt), na to natriet krem a povtlacat nakrajane jahody. Ostatne je uz kasika, dozdobit podla vlastnej fantazie
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort pre vcelarsky spolok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31LQ
Moje poznámka
Dort pre vcelarsky spolok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31LQ
Nejnovější recepty
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 14 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 16 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Líbezné toasty k snídani
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 7 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 11 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 11 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 13 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
BaoAn před 14 hodinami
Langoše jednohubky
lunav1 před 14 hodinami
Krkovička z trouby
stepankovasarka před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort úl,
včela z marcipánu,
marcipanová včela,
marcipánové včely,
dort se včelou,
včelí medvídci z marcipánu,
potahova hmota na dort,
jahodovej dort,
potahová hmota na dorty,
dort medvídek,
dort včelín,
dort jako ul,
potahové hmoty na dort,
ůl,,
včelý úly cukroví,
potahová marcipánová hmota,
recept na potahovou hmotu na dort,
potahová hmota z marshmallows,
recept na potahovou hmotu,
potahove dorty
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
kakao,
prášek do pečiva,
šťáva z kompotu,
kompot jahodový,
zlatý klas,
cukr,
máslo,
jahody čerstvé
Komentáře (9)