Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 402 kJ /
4 398 kcal
Bílkoviny204,53 g
Tuky382,87 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,05 g
Sacharidy31,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si uděláme nádivku, do mísy si vymačkáme vinnou klobásu, povolený listový špenát, smetanu, koření Hungaria, jemně nakrájenou cibuli, česnek, promícháme a eventuálně dosolíme a podle hustoty přidáme strouhanku, aby byla nádivka pevnější, znovu všechno promícháme a necháme odpočívat. Krok 2: Zatím si připravíme bůček do kterého si uděláme kapsu, pak nasolíme, posypeme kmínem, Hungaria kořením, dáme do pekáče, naplníme nádivkou, spíchneme jehlami na maso. Po stranách dáme pokrájenou cibuli, nalijeme trochou vývaru-vody a dáme péct přikryté na 200°C. Krok 3: Bůček během pečení poléváme výpekem, přidáváme vodu, po hodině rozmícháme mouku ve vodě a nalijeme ke šťávě do pekáčku, promícháme, zvedneme teplotu na 230°C, už nepřikrýváme a tak 30 minut dopečeme na křupavou kůrku a ještě tak 2x přelijeme výpekem.

Zveřejněno 6. 1. 2014

Poznámka autorky Bibinka

Pokud má bůček kůži, tak jí nakrájíme na čtverečky. Doporučuji vyzkoušet. Včera byly opečené vařené brambory, dneska knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ok6g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ok6g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Bibinko i u nás by jsme si pochutnali:-p:yes::-K

Jarka D.: Jarko, koření mám objednané ze stránek: rojíkovokoření.cz, má ho výborné, voňavé a kvalitní, má i různé dobré směsi...;-)

Jarka D.:Koření kupuji na trzích a je opravdu moooc dobré:-p

Jarka D. 6. 1. 2014 23:20
Tato dobrůtka si určitě zaslouží další bodík:yes:, špička je na plnění nejlepší:-p. Můžete prozradit kde to koření koupit a od koho je? Dík!

Krásně šťavnatý receptík:yes:

Maso plněné masem, to je jako báseň:yes::yes:

To je krásny bôčik...s krásnou nádivkou...:yes:

:-p:-p:-p:yes:

Vydatné jídlo, Jani;-):yes:

Moc dobře to vypadá, děláš mi chutě:-D:yes:

No Jani, zní to dobře. zvolím ale jiné maso, ovšem nápad beru ;-):yes::yes::yes::yes::-p:-p:-p

Tématické fráze:
plnění bůček, paprikové floky, plněný bůček s vinnou klobásou, plněný bůček vinnou klobásou, rojíkovokoření.cz, recepty-v.buček, bůček snádivkou, pněni buče, plneny veproví bucek spenatem, plněný bůček recept, masová roláda plnění vinnou klobásou, plněný vepřový bůček vinnou klobásu, recept s korenim hungaria, plněný vepřový bůček s nádivkou s játry, pečený bůček snádivkou z vinné klobásy, nádivka s vinnou klobásou, bůček plněný vinnou klobásou, plneny bůček, suseny bucek

Suroviny:
bůček, koření hungaria, kmín drcený, mouka hladká, cibule, česnek sušený, vývar, sůl, klobása vinná, česnek sušený, cibule, špenát listový mražený, koření hungaria, smetana, strouhanka, sůl

Přidat fotografie receptu