Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbková polévka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 714 kJ /
1 605 kcal
Bílkoviny74,88 g
Tuky97,47 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 852 mg
Sodík 588 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy101,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté drůbky vložíme do studené vody, přidáme sůl, koření a zeleninu, opranou cibuli a zvolna vaříme asi 2 hodiny. Pak připravíme světlou jíšku, zalijeme ji scezeným vývarem a provaříme. Krok 2: Vlijeme smetanu a zeleninu nakrájenou na kostičky. Zvlášť uvaříme těstoviny a vsypeme je nakonec s jemně nakrájeným pórkem a masem z drůbků do polévky.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Ta fotka vypadá dobře, dala by se klidně udělat i bez vaření drůbek 2 hodiny:-O Proč 2 hodiny, když drůbka jsou za 20 minut na rozpadnutí?

Tématické fráze:
drupkova polevka, kuřecí drůbková polévka, drobková polévka, kuřecí polévka s drůbky, drůbeží kaldon, recept na drůbkovou polévku, drubková omáčka, drupková polévka recept, polévka z drůbek, zadelavana drubezi polevka, drůbek, kaldon z kachny, polévka z kachních drůbek, zadělávaná polévka, jemná drůbková, králičí polívka, drubeží polévka recept, drbková polévka, kuřecí polévka z drůbků, kuřecí drůbková

Suroviny:
droby, zelenina kořenová, koření nové koření, pepř, cibule, margarín, mouka hladká, smetana sladká, těstoviny, pórek, sůl, koření polévkové

Přidat fotografie receptu