Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 232 kJ / 2 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 618,20 g |
Postup přípravy
Dobrou chut :-)
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Moje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 48 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 51 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova prásk,
prask.cz,
prask.tv,
tncz nova levné recepty ládi hrušky bublanina,
prask tv,
prask tv,
tncz nova,
prask cz,
prásk tn cz,
lada hruška jahodový koláč,
lada hruška jahodový koláč,
tn.cz prásk,
tncz nova prásk tv,
prásk.tn,
tncz prásk,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
www tn cz prásk,
jahodovy kolac s drobenkou,
prask,
prask tn.cz
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr,
mléko,
olej,
extrakt vanilkový,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
jahody
Komentáře