Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 232 kJ / 2 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 618,20 g |
Postup přípravy
Dobrou chut :-)
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Moje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 4 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova prásk,
prask.cz,
prask.tv,
tncz nova levné recepty ládi hrušky bublanina,
prask tv,
prask tv,
tncz nova,
prask cz,
prásk tn cz,
lada hruška jahodový koláč,
lada hruška jahodový koláč,
tn.cz prásk,
tncz nova prásk tv,
prásk.tn,
tncz prásk,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
www tn cz prásk,
jahodovy kolac s drobenkou,
prask,
prask tn.cz
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr,
mléko,
olej,
extrakt vanilkový,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
jahody
Komentáře