Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,94 g |
Tuky | 8,04 g |
Vláknina | 11,74 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v křupavém kabátku s čerstvou majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpJk
Moje poznámka
Květák v křupavém kabátku s čerstvou majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpJk
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 6 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
Mili5 před 17 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 5 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 6 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z květáku,
recept na květák,
křupavý květák z trouby,
kvetak v krupavem testicku,
květák recept,
křupavý květák,
recept na květák v kabátku,
květák obaleny v kurkuma,
recept z květáku,
recepty s květákem,
čerstvá majoránka jak použít,
čerstvá majoránka,
majoránka čerstvá,
recepty kvetak,
kombinace majoránka a libeček,
bezvadná vychytávka k vodě,
tncz nova křupavý květák,
recepty zeli kvetak,
nova tncz recepty-kvetak
Suroviny:
květák,
sůl,
pepř,
majoránka čerstvá,
česnek,
brambory,
vejce,
mouka hladká,
česnek mědvědí,
kurkuma
Komentáře (16)