Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 034 kJ / 4 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,37 g |
Tuky | 374,79 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 812 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 27,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček vykostíme a nařízneme tak, aby vznikl velký plát na roládu. Plát potřeme ostřejší hořčicí. Do 3/4 plátu z bůčku rozložíme ochucené mleté maso (sůl, pepř, nasekaný libeček a strouhanku podle hustoty směsi).
Krok 2: Na mleté maso položíme proužky pokrájené červené papriky (nebo naloženou kapii), zelené fazolky a tenké plátky pršutu nebo slaniny.
Krok 3: Roládu svineme a zavážeme provázkem (nití) a vložíme do pekáčku. Posypeme kmínem, poházíme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Vložíme do předehřáté trouby na 220°C.
Krok 4: Během pečení roládu obracíme a podléváme výpekem. Pečeme celkově cca 90 minut (někdy i déle podle velikosti a náplně rolády) a pravidelně přeléváme výpekem. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxPM
Moje poznámka
Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxPM
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bůčková roláda z mletého masa,
vepřová roláda s mletým masem,
bůčková roláda plněná mletým masem,
bůčková roláda,
hovězí roláda plněná mletým masem,
recept bučková rolada,
bučková roláda recept,
fazole s mletým masem,
masová roláda s mletým masem,
jak peceme buckovou roladu,
jak nařiznout buček na roládu,
bůčková kapsa plněná mletým masem,
plněná bůčková roláda,
rolada s mletym masem,
roláda z bůčku plněná mletým masem,
jak péct bůčkovou roládu,
plněná bučková kapsa mletym masem,
recepty s cervenymi fazolkami,
roláda z mletého vepřového masa,
bůčková roláda-pečení
Suroviny:
bůček vepřový,
maso mleté mix,
sůl,
pepř,
petrželka,
strouhanka,
hořčice dijonská,
fazolky zelené,
pršut,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
cibule
Komentáře (6)