Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bůček v alobalu

Tento výborný naložený bůček připravíte velmi snadno. Stačí bůček uvařit, potřít ho marinádou z česneku, koření a omáček, poté ho zabalit do alobalu a vyčkat, až se v chladu dostatečně uleží. Chutná skvěle s čerstvým chlebem a dobrým pivem.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jarek71

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby chlazení a uložení

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby chlazení a uložení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 530 kJ /
3 712 kcal
Bílkoviny158,75 g
Tuky309,07 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 8,96 g
Sůl21,90 g
Sacharidy68,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček vaříme 1 hodinu spolu s česnekem, bobkovým listem, pepřem a lžičkou soli. Krok 2: Po uvaření necháme pořádně vychladnout. Krok 3: Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku. Krok 4: Bůček pevně zabalíme do alobalu a necháme v chladu uležet 4-6 dní. Krok 5: Bůček podáváme nakrájený na plátky.

TIP: Jak připravit pečený bůček

Zveřejněno 21. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní bůček v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKAN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní bůček v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKAN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Anna Kocikova: na hulváta ho po uvaření napatlejte za tepla. Nic se mu nestane

Skvělý recept, přidávám foto svého výrobku.

:yes:

Skutečně vynikající.Každý kdo okusil, si vzal receptík s sebou domů.

6 dni cekat to umru hlady:-Q

Přidám se, dělám leta. Na talíři spolu s nakládanými cibulkami, kys. okurkou, hořčicí a křenem. Když má přijít návštěva, tak kolikrát lepší než chlebíčky. :yes:

Jarku s malýma odlišnostma dělávám také,takže bodík máš už teď;-):-))
Od vánoc jsme ho neměli a udělal jsi nám takové chutě,že manžel neodolal a zajel bůček koupit:-DTeď se chladí,navečer ho natřu podle Tvých uvedených surovin no a doufám,že do příštího víkendu ho lednicoví skřítkové nesní:-D
Pak Ti dodám foto hotové dobroty,pokud už nebudeš mít své vlastní:-)

Dělám taky tak a je to opravdu dobrota :yes:

Tématické fráze:
pikantní bůček, vařený bůček kořeněný za studena, pikantní buček za studena, vařeny bůček, pikantní vepřový vařený bůček, pikantni nalozeny bucek, pikantní vepřový buček, pikantní studený bůček, nakladany bucek v alobalu, pikantni vareny bucek, grilovaný buček v alobalu, studený pikantní bůček, bůček za studena, naložený bůček za studena, pikantní grilovaný bůček, nalozeny bucek, peceny bucek v alobalu, nakladany bucek za studena, veprovy bucek v alobalu, nakladaný bucek

Suroviny:
bůček, česnek, bobkový list, pepř, sůl, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř, chilli, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu