Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Moje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Nejnovější recepty
Kuřecí plněná roláda pečená ve vepřové tukové bláně
Přidáno před 37 minutami
Kuřecí maso z polévky na čerstvé zelenině ve woku
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové noky do polévky
Přidáno před 5 hodinami
Bagety k snídani se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové maso s kapiovou omáčkou a paloučkový knedlík (pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Ořechový chlebíček s kandovanou pomerančovou kůrou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízové řezy s mascarpone krémem
Jan Nemec před 12 minutami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 46 minutami
Nejlepší marokánky
stepna před 1 hodinou
Plněné sladké rohlíky
veronika_straka před 2 hodinami
Květákový mozeček
HanaVl před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Kakoska před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Prim007 před 3 hodinami
Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů
Matea před 3 hodinami
Květák se slaninou a uzeným tofu
mafinka888 před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
Aknytsirk před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
doba dušení hovězího masa,
boloňská omáčka v papiňáku,
hovezi na duseni,
hovezi platky s omackou,
dušení hovezího masa,
jak dlouho se dusi hovězi maso,
hovězí plátky recepty,
hovezi platek,
jak dlouho dusit hovězí plátky,
jak dlouho dusit hovezi maso,
složení boloňské omáčky,
hovezi doba duseni,
hovězí plátek recept,
hovězí omáčky,
hovězí omacka,
hovezí plátky recept,
recepty omáčky obrázky,
hovězí plátky na houbách,
hovězí boloňská omáčka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
česnek,
omáčka boloňská,
mrkev,
celer,
olivy ve slaném nálevu,
škrob,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)