Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,04 g |
Tuky | 22,88 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 84,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Moje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Nejnovější recepty
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 23 minutami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 5 hodinami
Švýcarské rybí filé
Přidáno před 6 hodinami
Chia pohár s kakaem, zakysanou smetanou, tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 9 hodinami
Chia pohár s tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Neregistrovaný před 8 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 13 minutami
Strouhaný koláč
Neregistrovaný před 17 minutami
Máslová vánočka z pěti pramenů
Neregistrovaný před 18 minutami
Maki sushi
Neregistrovaný před 18 minutami
Škvarkové placky mé babičky
Neregistrovaný před 20 minutami
Pomazánka z míchaných vajec
Neregistrovaný před 21 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Hahan před 22 minutami
Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi
Neregistrovaný před 32 minutami
Italské hříbkové rizoto
Neregistrovaný před 33 minutami
Tématické fráze:
zelňačka z kyselého zelí s uzeným,
karolína štěstí z kuchyně recepty,
zelnačka z kyselého zelí,
zelňačka,
výborná zelnačka,
jak uvařit zelňačku,
zelňačka z čerstvého zelí,
recept na dobrou zelnačku,
dobrou zelňačku,
jak uvařit dobrou zelňačku,
jak ochutit zelí,
recept na výbornou zelnačku,
zelňačka z kyselého zelí a uzeným,
zelňačka podle karolíny,
jak ochutit zelňačku,
sladká zelňačka,
polévka z čerstvého zelí,
moc kyselá zelňačka,
zelnačka z vyvaru,
selska zelnacka
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
brambory,
vejce,
cukr,
ocet,
masox hovězí,
masox slepičí,
smetana sladká,
smetana kysaná,
kmín drcený,
mouka hladká,
voda,
sůl,
petrželka
Komentáře (28)