Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z pečených paprik

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 183 kJ /
761 kcal
Bílkoviny8,80 g
Tuky65,54 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 67 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy30,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Papriky rozpůlíme, vybereme jaderník a spolu s půlkou červené cibule je naskládáme do zapékací misky, pokapeme je olejem a v troubě rozehřáté na 200°C je pečeme asi 30 minut, až pěkně změknou. Krok 2: Pak je necháme několik minut chladnout. Krok 3: Vlažné papriky spolu s cibulí dáme do mixéru, přidáme všechny ostatní ingredience a umixujeme na hladkou hmotu. Krok 4: Hotovou paštiku nandáme do malých mističek a necháme vychladit.

Zveřejněno 2. 4. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z pečených paprik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpK2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z pečených paprik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpK2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (15)

Zdenule64: :-D:-D, děkuji...

Bože to je dobrota <3<3 Má to jedinou vadu. Z tohoto množství je jí málo :-D:-D:-D

Skvělý recept. Hned jsem ho udělala, velká pochoutka. Už se těším na zítra, až se chutě trochu spojí. Ale už teď bych to mohla jíst jen tak lžičkou bez ničeho :-)
:-):yes:

Včera jsem dělala... chuťově je skvělá, ale zatím je dost tekutá, tak doufám, že ztuhne. Jinak fakt super :-)

Jitka, paštička je super, milujem všetko, čo si do nej dal, takže vyskúšam;-):-K:yes::yes::yes::-K

Tak toto ukládám,i pro diabetiky to bude hodně vhodné a určitě je to dobré :-p:yes:

Angel 666:děkuji za info. Paštiku vyzkouším. Recept je zajímavý, jak všechny Tvé recepty ;-):yes:

Po vychlazení je to konzistence jako nějaká jiná paštika, dá se krásně mazat. Dělala jsem ji před dvěma dny, dneska jsem ji dojídala a připadá mi, že je ještě trochu tužší než včera. Šly by z ní vykrajovat i nějaké nočky :-) A rozhodně jí to odležení dodalo na chuti :-p

A po vychlazení prosím ztuhne nebo je to tekuté?;-)

A nahoru trochu parmezánu a je to neuvěřitelně dobré. Díky za recept :-)

Skvelý recept, ukladám.

:yes::-* to bude dobrůtka,uloženo,díky:-K:-K:-K:-K

Tak týmto by som nepohŕdla ;-):yes:

Nádhera :-!:yes::-p

Včera jsem dělala "mišmaš" z avokáda, toto může být také dobré, ukládám a zkusím +1:-p:yes:

Tématické fráze:
pečená paštika, paštika pečená v troubě, paprikova pastika, paštika z červené papriky, pečené papriky, pečené papriky s parmezánem, pecena paprikova pasta, papriková pasta z pečených paprik, pomazánka z pečené papriky v troubě s parmazánem, paštika v pečené v troubě, nej paštiky, papriková pasta pečená v troubě, paprykova paštika recepty, recepty z červené papriky, pasta zpečených paprik, paštika s paprikou, italská kuřecí paštika, červená paprika paštika, pomazánka z pečené papriky a uzeniny, pečena paštika recept

Suroviny:
paprika čerstvá červená, cibule červená, olej olivový, česnek, bazalka čerstvá, mascarpone, rajče sušené v oleji, šťáva citronová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu