Pažitková žloutková polévka
Velmi dobrá a rychlá polévka, do které nebudete potřebovat téměř žádné koření. O chuť se postará silný drůbeží vývar a malé kousky pažitky. Přidáním smetany a vajec se zvýší její výživová hodnota.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,52 g |
Tuky | 38,94 g |
Vláknina | 1,85 g |
Cholesterol | 503 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 24,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková žloutková polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVw3
Moje poznámka
Pažitková žloutková polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVw3
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 34 minutami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 6 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový olejový korpus na dort
Neregistrovaný před 41 sekundami
Výpečky
Neregistrovaný před 2 minutami
Domácí lasagne
Skrabi před 2 minutami
Valašské frgály
Skrabi před 4 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Neregistrovaný před 4 minutami
Slávky středomořské
toskan666 před 5 minutami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Neregistrovaný před 14 minutami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Neregistrovaný před 19 minutami
Buchtičky s krémem
Neregistrovaný před 20 minutami
Tématické fráze:
pazitkova polevka,
žloutková polévka,
pl net prostějov,
recepty pazitkova polevka,
pažitková polévka recept,
polevka zloutkova,
hovězí žloutková polévka,
inkitchenopen.blogspot.cz,
co se žloutky,
polevka pazitkova,
pažitková polévka - recept,
pažitkovo žloudková polévka
Suroviny:
pažitka,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
máslo,
vývar drůbeží,
žloutek,
sůl
Komentáře (5)