Pažitková žloutková polévka
Krémově hebká polévka ze žloutků s bohatou dávkou čerstvé pažitky je návratem k tradičním receptům, které hýčkají chuť i duši. Její jemnost a svěží bylinkové aroma z ní dělají ideální jarní pokrm.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,52 g |
Tuky | 38,94 g |
Vláknina | 1,85 g |
Cholesterol | 503 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 24,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková žloutková polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVw3
Moje poznámka
Pažitková žloutková polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVw3
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 14 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 15 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 6 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 6 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 7 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 7 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 8 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 9 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 12 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 12 hodinami
Tématické fráze:
pazitkova polevka,
žloutková polévka,
pl net prostějov,
recepty pazitkova polevka,
pažitková polévka recept,
polevka zloutkova,
hovězí žloutková polévka,
inkitchenopen.blogspot.cz,
co se žloutky,
polevka pazitkova,
pažitková polévka - recept,
pažitkovo žloudková polévka
Suroviny:
pažitka,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
máslo,
vývar drůbeží,
žloutek,
sůl
Komentáře (5)