Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí koláč

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katka.van

Náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 283 kJ /
1 980 kcal
Bílkoviny127,54 g
Tuky130,04 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 978 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,57 g
Sacharidy68,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si dám vařit brambory. Krok 2: Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Krok 3: Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a přeliji omáčkou ze sýra. Krok 4: Omáčka ze sýra: osmahnu cibulku s mrkví a se slaninou, přiliju 250 ml smetany a nechám projít varem. Odstavím a přidám sýr, hořčici, petržel a citronovou šťávu Krok 5: Uvařené brambory rozmačkám s trochou oliv.oleje, osolím, opepřím, dochutím muškátem a pak dám navrch zapékací misky Krok 6: Dám do předehřáte trouby na 230° C a peču 30 minut

Zveřejněno 30. 4. 2014

Poznámka autorky Katka.van

Podává se s čerstvým hráškem, zelenými fazolkami nebo se salátem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjyy

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjyy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí koláč, rybi kolac recept, rybi koláče, rybí koláčky, recept rybí koláč, anglický rybí koláč, rybí koláč se špenátem, kolac rybi, koláč z rybího rybí filé, co ophahuje černi rybis, rybí koláčky, rybí koláč., rybis kolas, recept na rybi paj, jak spařím špenát, rybí koláč

Suroviny:
brambory, vejce, špenát čerstvý, slanina, cibule, mrkev, olej olivový, smetana, parmazán, šťáva citronová, hořčice anglická, petrželka, filet z tresky, ořech muškátový, sůl, pepř černý

Přidat fotografie receptu