Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,90 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 60,60 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Moje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 23 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 49 minutami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 1 hodinou
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 1 hodinou
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 3 hodinami
Tématické fráze:
srnči gulaš,
srnčí recepty,
srnčí guláš recept,
srnci gul,
srnci slezina recept,
srnčí s fazolemi,
srnci guláš s fazolemi,
recepty srnčí maso,
top recepty srnci guláš,
srnčí s bramboráčky,
recepty srnčí gulaš,
srnci gulas s bramboracky,
top srnčí guláš,
recepty srnčí,
srnčí na fazolích,
osecký hovězí guláš,
srnčí guláš něj recepty,
nej recepty z divočiny,
srnci gulas podle hajneho,
srnci gulas hajneho sl
Suroviny:
plec srnčí,
cibule,
fazole v rajské omáčce,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření na divočinu,
sádlo,
mouka
Komentáře (3)