Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Moje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 28 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 32 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou,
kytka z listového těsta,
tvarohové knedlíky bez ovoce s ovocnym rozvarem,
jak udelat kremove kvety,
krémové růže video recept,
video marcipánové růže,
ruze z tvarohového těsta,
výroba marcipánové růže video,
kytky z listového těsta,
jak dlouho vařit ovocné knedlíky v páře,
růžičky z jahod,
tvoreni z listoveho testa na slano,
jablečné kytky z listového těsta,
knedlíky s ovocným rozvarem,
knedliky z listového těsta,
výroba marcipánových kytek,
priloha jako z ruze kvet,
jednoduchy recept na vyrobu růžičky z marcipanu,
jak udělat růžovou barvu,
zajímavý kynutý moučník
Suroviny:
knedlík houskový
Komentáře (36)
Mam dotaz. Kdyz se ty ruzicky naparuji, tak ma byt ten hrnec normalne priklopeny poklici? (nejspis ano, jak by se jinak poradne provarily, kdyz se nemuzou otacet, ze?) Nebo to nechat jen trosku odklopene? Ci jak? Radeji se ptam, at to nezmrndim.
Dekuji moc za odpoved!
Nemyslím si, že by jste to houfně zkoušely, dala jsem to sem jako možnost jen se kouknout, co se ve světě děje... Je to ale na "výrobu" tak neskutečně jednoduché, že to ani není možné, aby se to nepovedlo.
Ke sladké omáčce ovocné snad ano, ale my jsme zvyklí klasické knedlíky plněné..s ovocným rozvarem jen tvarohové.
Ale vypadá to hezky, to ano...