Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 364 kJ /
1 760 kcal
Bílkoviny108,25 g
Tuky142,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,71 g
Sodík 2,80 g
Sůl7,00 g
Sacharidy11,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra kuchyňsky upravíme a zprudka s obou stran na kachním sádle orestujeme. Krok 2: Baby špenát omyjeme, zbavíme stonků, krátce spaříme a vhodíme jej na pánev k jatrům orestovat. Přikápneme sojovou omáčku, worcester a zamícháme. Krok 3: Kachní játra se špenátem z pánve vyjmeme a dáme stranou nebo je dáme do trouby dál ohřát na cca 50 stupňů tak, aby nám vše nevychladlo. Krok 4: Mezitím na druhé pánvičce orestujeme pokrájenou cibulku a slaninu na rozehřátém oleji. Krok 5: Když je cibulka i slanina dozlatova orestovaná, přidáme zpět do této pánve změklá játýrka se špenátem, promícháme a podáváme s dozlatova opečeným bramborem.

TIP: Jak ochutit játra na cibulce

Zveřejněno 7. 5. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZD8Q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZD8Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (8)

Ivuš,mě by určitě chutnalo:-p:-K:yes:Játra na všechny způsoby jsou u nás oblíbená:-*Jen na to kachní sádlo jsem v obchodě ještě nenatrefila.

Já ráda jatýrka a nejlepší jsou rovnou z pánvičky:yes:

maris: rukola je jen jako salát k játrům, někdy ji dávám i do kotlet jako náplň místo špenátu + vejce, co se týče baby špenátu , jednak jsem měla už jen tolik špenátu, co píši, ale chuťově to bylo vynikající, co není, může být jindy, tady jsem ho jen přidala, abych zkusila, jaké to je:-K

Souhlasím s Andreou a ta rukola je jen na ozdobu nebo patří k játrům ? Já bych si ji tam uměla dobře představit, mám ji ráda:-)

Játra mám také ráda. Jen si myslím, že 6-8 lístků špenátu tam na půl kila jater nebude vůbec chuťově znát.

to vypadá hodně dobře:yes:

Já také bych si pochutnala :yes::yes::-K:-p

:yes::yes:játra u nás můžeme ;-), já bych si rozhodně pochutnala...:-K

Tématické fráze:
kachní játra, játra se špenátem, kachní jatra recept, kachní játra úprava, uprava kachních jater, baby špenát úprava, kachní játra přírodní, úprava baby špenátu, dušený baby špenát, jatyrka na cibulce, kachní játra recepty, jatra spenat, kachní játra se se špenátem, kachní játra se špenátem, jatra spenat recept, kachní jatýrka na cibulce, recept na kachní játra, restovaná kachní játra, baby špenát na pánvi, husí jatra na cibulce

Suroviny:
játra kachní, cibulka, slanina, sádlo kachní, omáčka sojová, omáčka worcesterová, špenát baby

Přidat fotografie receptu