Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkové placky z Podřipska

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janarip

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 536 kJ /
4 430 kcal
Bílkoviny108,18 g
Tuky238,48 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 949 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy452,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zadělané těsto necháme vykynout, uděláme stejně velké placičky, potřeme vajíčkem, povrch posypeme solí a dáme péci. Krok 2: Pečeme při 180°C 15 – 20 minut.

Zveřejněno 20. 5. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové placky z Podřipska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVz7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové placky z Podřipska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVz7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

tejaja: se nepo - obláčku

Dala som množstvo droždia podľa receptu, aj keď bežne dávam viac. Nebolo to zlé, ale ostanem pri svojom recepte, hlavne, čo sa droždia týka. ;-)

Vyborne....a krasne krupave

Jako od mojí babičky ! :yes::-8:yes:

Poprosím, aby si nekopírovala cudzie fotografie. Jedlo uvar, nafoť a pridaj fotečku. ;-)
http://foto.dama.cz/foto.php?f=1053390

Tématické fráze:
škvarkové placky jako od babičky recept, škvarkové placky recept, peceme ze skvarku, moje podřipsko, pečení škvarkových placek, škvarkové placky, škvarkové placky bez droždí, babiččiny škvarkové placky, babiciny skvarkove placky, škvarkove placky top recepty, skvarkove placky bez mouky, pečení se škvarky, podripska pecene se syrem, skvarkove placky z mleka a mouky, podřipské koláče, škvarkové placky bez droždia, recept škvarkova placka, pečeme.cz zelné placky recept, škvarkové placky pečení, nejlepsi skvarkove placky

Suroviny:
mouka hladká, mouka polohrubá, žloutek, cukr, sůl, droždí, mléko, tuk hera, škvarky

Přidat fotografie receptu