Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 4,64 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Moje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Pečená treska na másle z trouby
Přidáno před 11 hodinami
Nutellové oříšky
Přidáno 9. 10. 2025 05:00:02
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 35 minutami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 10 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 11 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 11 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 11 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 12 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 13 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 13 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 13 hodinami
Tématické fráze:
kotlíková kuchařka,
kotlikova fazolova polevka,
kotlikova gulasova polevka,
kotlikova bramboracka,
kotlíková fazolačka,
anna kotlíková,
anna kotlíková,
polévka z kostky,
kolicová polévka,
kotlikova zelna polivka,
gulášová kotlíková polévka,
kotlíkové recepty,
kotlíková kuřecí polévka,
kotlívková polévka,
polévka kotlíková kuřecí,
kotlikova kureci guláš,
kotlíkové polívky,
hrstková kotlikova polevka,
kotlikova fazulacka,
polévka gulášová kotlíková
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bujón,
koření nové koření,
pepř celý,
libeček čerstvý,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
klobása,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
fazole v tomatové omáčce
Komentáře (5)
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.