Suroviny
Porce: 12 (forma o průměru 20cm)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 264 kJ / 4 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,05 g |
Tuky | 259,55 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 451,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D76q
Moje poznámka
Piškotík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D76q
Nejnovější recepty
Topinky se zajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční lívance
Přidáno před 2 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 17 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 18 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 15 minutami
Domácí nudle
Lubos74 před 18 minutami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 38 minutami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 8 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 13 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 14 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 14 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 15 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 16 hodinami
Tématické fráze:
piškotik,
piškot z cukety,
piskotnik,
piškotík recept,
domaci piskotik,
jahodový piškotík,
recept na piskotik,
pečení piškot,
recept piskotik,
domácí piškoty ozdoby,
báječný piškot,
recept dezert piskotik,
domaci piskotik recept,
dezert piskotik,
domaci piskotik dezerty,
piskotnik recept,
www dt meuszik piskoty,
jahodovy piskotnik,
bezlepkovy recept na oslavu,
zelatinovy ztuzovac bezlepkovy
Suroviny:
piškoty bezlepkové,
mléko rostlinné,
máslo,
jahodová marmeláda,
piškoty bezlepkové,
mléko kokosové,
cukr kokosový,
škrob kukuřičný,
lusk vanilkový,
ztužovač želatinový,
jahody,
smetana ke šlehání
Komentáře (4)