Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 819 kJ / 1 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,99 g |
Tuky | 70,38 g |
Vláknina | 24,97 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 199,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Moje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
kremove hraskove rizoto,
risoto hraškové s mátou,
hraskove ryzoto,
rizoto s hráškem a mátou,
hráškové lusky,
matove rizoto,
míchané ryzoto s mátou,
jak se vaří lusky hrasku,
rizoto s hraskem,
italské hráškové rizoto s parmazanem,
hráškové rizito,
recept mlade hraskove lusky,
mátové rizoto s hráškem,
hraskove krupky,
recept na rizoto s lusk,
hráškovomátové rizoto,
mladé lusky hráškové,
citronove rizoto s hráškem a matou,
hráškovo mátové rizoto,
hráškové lusky recept
Suroviny:
rýže arborio,
vývar,
cibule,
česnek,
hrášek mražený,
lusky hráškové,
parmazán,
máslo,
máta,
sůl,
olej olivový,
smetana zakysaná
Komentáře (2)