Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinový salát s kysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,4 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Straslipka Martin Straslipka Martin

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 420 kJ /
818 kcal
Bílkoviny35,99 g
Tuky47,45 g
Vláknina15,24 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,00 g
Sacharidy55,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme podle návodu. Cibuli a rajčata pokrájíme nadrobno, papriky na nudličky. Salám necháme v mrazáku trochu ztuhnout a nastrouháme na hrubo. Smícháme s pokrájenou zeleninou, hráškem, vařenými těstovinami a kysanou smetanou. Dochutíme solí a pepřem a dle chuti můžeme dokyselit octem.

Zveřejněno 22. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstovinový salát s kysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lllg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstovinový salát s kysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lllg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Hrašuľka.Hráštek:
"Vyfackajú" len tých, ktorí nevedia ako ich jesť. A to je veľmi jednoduché.
Pre menej schopných:
V pravej ruke vidlička a v ľavej lyžica. A točiť!
Neskôr to už ide aj bez toho...
Predpokladám, že ten, kto vymyslel špagety nechcel, aby boli dlhé (alebo krátke) ako makaróny. Sú to potraviny (jedlá) typické pre tú ktorú oblasť a myslím si, že nie je zlé ich rešpektovať. Ja v tom nevidím nič nevhodné či nerealizovatelné. Ak vo Francúzsku a Španielsku jedia slimáky, tak im tiež nehovorím, že to predsa nie je jedlé, tak, ako oni nemôžu pochopiť naše Vepřo, knedlo s rozmočeným chlebom, ako oni nazývajú knedlík, ktorý je pre nás tá najchutnejšia príloha.
Recept je ale dobrý.

Straslipka Martin:Proč se omlouvat? Je to bezva variace, moc se mně líbí a je tuze jedlá:yes::yes::-D:-DOko vidí, pochvala udělěna jménem ústředního topení!:yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D:-D

Soložení surovin a i salát jako takový se mi zamlouvá:-p:yes::-K
Já osobně do těstovinových salátů také přidávám nalámané špagety,pokud nemám kolínka,nebo nějaké drobnější těstoviny:-)

U nás se těstoviny také nelámají,ale v tomto salátku je to myslím v pořádku.(Nevím, proč ale rýmuji);-):-))

Hrašuľka.Hráštek 23. 7. 2014 13:48
Andrea: Veď cestoviny si môže vybrať každý podľa svojej chuti:-! Poznám veľa ľudí, ktorí neznášajú, ak ich pri jedení špagety "vyfackajú" :-D:-D

Straslipka Martin: Mne sa to páči, lebo je to z radu "rýchlovka" :yes::yes::yes:

Omlouvám se,že jsem zde recept vložil.Jen jsem si myslel,že by mohl přijít někomu k chuti a případně ho použít jako inspiraci na lehkou letní večeři. Jinak Taliánsko je mi úplně....;-)

Malý dotaz:
Prečo lámané špagety?
V Taliansku (a nielen v Taliansku...) by Vás za to veľmi nepochválili.

Dobrá klasika. Chválím a uděluji plusový bodík. :yes:http://clupmi.blog.cz

Tématické fráze:
těstovinový salát se zakysanou smetanou, těstoviny s kysanou smetanou, těstovinový salát zakysaná smetana, těstovinový salát, salát s kysanou smetanou, testovinovy salat zakysana, testovinovy salat zakysana, recept s kysanou smetanou, těstovinový salát ze špagety, těstoviny s kys.smetanou, těstovinový salát se zakysanou smetanou recepty, těstoviny kysaná smetana rajčata, salát z nalámaných špaget, salat smetana salam, solozeni, testovinovy salát kuřecí zakysana smetana, letni salát se smetanou, těstoviny skysanou smetanou, tncz nova těstovinový salát, kuřecí salát s kysanou smetanou

Suroviny:
těstoviny, rajče, paprika čerstvá červená, cibule, hrášek, salám měkký, smetana kysaná, sůl, pepř, ocet

Přidat fotografie receptu