Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na paprice

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 280 kJ /
306 kcal
Bílkoviny6,97 g
Tuky18,67 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha umyjeme, odrežeme plutvy, chvost a hlavu. Krok 2: Múku zmiešame s mletou paprikou a pstruha v tejto zmesi obalíme. Zvnútra ho osolíme a vložíme 1 vetvičku tymiánu. Krok 3: Na 1 lyžici masla opražíme pstruha z oboch strán asi po 2 minútach. Krok 4: Na druhej lyžici masla orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na pásiky narezanú papriku a opäť restujeme asi 2 min. Osolíme a vložíme opečené pstruha aj s výpekom, prídáme 2. vetvičku tymiánu. Podlejeme trochou horúcej vody a dusíme 10 minút. Krok 5: Potom pstruha vyberieme a udržiavame v teple. Vyberieme vetvičku tymiánu. V mlieku rozhabarkujeme múku s mletou paprikou, čo ostala po obalení pstruha, a paprikovú omáčku zahustíme. Podľa potreby dosolíme a krátko povaríme. Pstruha podávame s omáčkou a nokami.

Zveřejněno 25. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVV9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVV9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
obalení pstruha, pstruh v mouce a paprice, pstruh na paprice, filé na červene čočce, recept na pstruha, pstruh obalený v paprice, pstruh na másle a na paprice, peceny pstruh na paprykach recept, pstruh v mouce, pstruh obaleny v paprice a mouce, pstruh recepty, pstruh obaleny v mouce a v paprice, pstruh na rajčatech a paprikách, kure na paprice e polreicha, pstruh v hladke mouce a paprice

Suroviny:
pstruh, paprika čerstvá zelená, tymián čerstvý, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, máslo, mléko, sůl

Přidat fotografie receptu