Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

natka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 855 kJ /
2 834 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky7,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy674,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukr s vodou vaříme než zezlátne. Krok 2: Přilejeme mléko. až bude vřít nalejeme tuto směs na plech. Krok 3: Pečeme do ztvrdnutí.

Zveřejněno 8. 8. 2014

Poznámka autorky natka

Jsou dobré i s kousky ořechů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karamelky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6Pr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karamelky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6Pr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

můžete ji nechat bejt třeba mě se povedly a bez másla!!!

No máslo tam určitě patří ale nevím, proč by se to mělo ještě péct v troubě http://www.toprecepty.cz/recept/9295-kosicky-tofif...

se mi to taky někaj nezdá, bez másla to bude tvrdé, mléko zkysne...nevím nevím, škoda práce:-((

co to je za recept...??? ani teplota pečení ani nic...a co máslo...??? máslo nepřidáváme...???:-//

Máš to odskúšané?

Tématické fráze:
karamelky, karamelky recept, recept na karamelky, proč zkysne polévka, jak se dělají karamelky, recepty karamelky, karamelky z mleka, jak se delá karamelka, karamelka obsah, jak udělat karamelky, slané karamelky, recepty na karamelky, karamelka, tofif, karamelky.cz, jak zkysne mléko, domácí jablečné karamelky, jak se delá karamel, karamelky recepút, med z rýmovníku

Suroviny:
mléko, cukr, voda

Přidat fotografie receptu