Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 580 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 6,31 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 8,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7nk
Moje poznámka
Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7nk
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 19 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 6 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 6 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 7 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 8 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 8 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 9 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 12 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept pro diabetiky,
recepty z vepřové panenky,
vepřová panenka recepty,
kuře s hráškovým pyré,
veprova panenka s hráškem,
vepřové medailonky z panenky a batátové hranolky videorecept,
vepřové ragú recept,
vepřové maso s hráškovym pyre,
veprova panenka s celerovou omáčkou,
s hráškovým pyré,
hraskove pyre a maso
Suroviny:
hrášek,
sýr tavený,
sůl,
celer,
sůl,
pepř,
smetana,
svíčková hovězí,
sůl,
pepř,
olej rostlinný
Komentáře (3)