Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 29,28 g |
Vláknina | 8,87 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 48,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka a hrušky umyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky, švestky umyjeme vypeckujeme a přepůlíme.
Krok 2: Vložíme do litru vody, jen malinko osolíme, přidáme badyán, skořici a vaříme. Po rozvaření ovoce přidáme cukr, zamícháme zakysanou smetanu smíchanou se škrobem a chvilku povaříme.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Moje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 6 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 6 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 4 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 5 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 6 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 9 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 11 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 11 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 12 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka odvárka,
ovocna polevka,
polévka ramboulice,
polévka vodvárka,
rambulice-recept,
rambolice,
recept na ovocnou odvarku,
ovocná polevka omáčka odvárka,
ovocn? pol?vka
Suroviny:
ovoce,
skořice,
badyán,
cukr krupice,
škrob bramborový,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře (4)