Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,39 g |
Tuky | 115,74 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 37,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Moje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 2 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 2 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 3 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 4 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 5 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 8 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 10 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 10 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 10 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 11 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
králík na zelenině,
recepty na králíka,
švestkový rozvar,
omáčka na z králíka,
kralik s omackou,
králík se švestkami,
švestkový rozvar recept,
kralik recept,
recepty kralík,
omáčka z kralika,
králík na zelenině recept,
králík se švestko,
kralik s cibulovou omackou,
králik na švestkové omáčce videorecepty,
kralik na omacku,
králík na švestkové omáčce,
otto katalog 2014
Suroviny:
králík,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
marmeláda švestková,
špek uzený,
česnek,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
vývar masový
Komentáře (4)