Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 4,04 g |
Vláknina | 6,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kotrče kadeřavého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnw2
Moje poznámka
Polévka z kotrče kadeřavého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnw2
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 48 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 57 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kotrč kadeřavý recepty,
držkovka z kotrče,
kotrč recepty,
kotrč polevka,
kotrč kadeřavý recept,
kotrc kaderavy,
polevka z kotrce,
kotrc recept,
gulášová polévka z kotrče,
kotrč kadeřavá,
polévka kotrč,
recepty z kotrče,
recept kotrč kadeřavý,
recept kotrč,
drzkovka s kotrce,
jak dobře očistit kotrč kadeřavý,
polévka s kotrčem,
kotrč smazenice,
polévky z kotrče,
recept polévka z kotrče
Suroviny:
kotrče,
vývar masový,
česnek,
cibule,
pasta papriková,
majoránka sušená,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (3)