Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená jehněčí kýta s bulgurem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou. Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.

Zveřejněno 3. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí kýta s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Llor

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí kýta s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Llor

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bulgur recepty, pečená jehněčí kýta, jehněčí kýta podle šéfkuchaře, jehněčí kýta, jehněčí maso s s bulgurem, pečené jehněčí na majoránce s hořčicí

Suroviny:
kýta jehněčí, bulgur, podravka, sůl, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu