Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s liškami a chorizem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 746 kJ /
895 kcal
Bílkoviny17,50 g
Tuky1,75 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy200,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži (použila jsem basmati) dáme vařit podle návodu na obalu. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a vhodíme nakrájené šalotky. Necháme je zpěnit, pak přidáme lišky, malé můžeme nechat vcelku, větší nakrájíme na menší kousky. Krok 3: Lišky osolíme, opepříme, necháme je chvilku restovat, pak je přiklopíme pokličkou a asi 10 minut podusíme. Je-li třeba, lehce je podlijeme, aby se nepřipalovaly. Krok 4: K skoro měkkým liškám přidáme klobásu a jarní cibulky nakrájené na kolečka. Krok 5: Necháme všechno asi 5 minut restovat. Pak vsypeme vařenou rýži, promícháme a dochutíme nasekanou petrželkou. Krok 6: Jiné koření není potřeba, kombinace lišek s výraznou klobásou je dokonalá.

Zveřejněno 9. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s liškami a chorizem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77Py

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s liškami a chorizem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77Py

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
babicovy dobroty recepty 10.10.2014, rýže s čoryzem

Suroviny:
rýže, houby lišky, klobása chorizo, sůl, pepř, cibule šalotka, cibulka jarní, petrželka, olej

Přidat fotografie receptu