Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vcelku dušená plec v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 355 kJ /
1 280 kcal
Bílkoviny202,58 g
Tuky42,41 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 553 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokud chceme, aby maso dušené vcelku mělo pěkný tvar, stáhneme ho kuchyňským provázkem. Maso osolíme a opepříme, posypeme kmínem. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm necháme ze všech stran zatáhnout. Opečené maso vložíme do PH. Krok 3: Mrkev, celer a cibuli nakrájíme na kostičky, česnek rozmačkáme, vložíme na pánev do výpeku a orestujeme ji do zlatavé barvy, tu pak přemístíme k masu do hrnce, přidáme nové koření a bobkový list. Podlijeme šálkem vody. Krok 4: Hrnec zapneme a dusíme /pomalíme/ 6 hodin.

Zveřejněno 18. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vcelku dušená plec v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7EX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vcelku dušená plec v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7EX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Našel jsem tu tento recept a chtěl jsem PH naplnit ňejakou dobrotou pro celou rodinu. 3kg plece nakrájené na 2cm plátky, proloženo 2mm plátky 45% sýra a 2,5kg brambor položené vespod na cibuli po 10ti hodinách na 80°C v pomalým hrnci (low) bez oleje a vše ostatní podle receptu. Po vychlazení v ledničce vysypáno jako bábovka na tác a může se porcovat. Mňam :-K
ladik9.rajce.idnes.cz/Kucharske_pokusy

Recept mě zaujal jen je škoda, že není uvedeno jestli se má pomalit 6 hodin na malém nebo velkém stupni.

ivulinka: Aha, to je z multifunkčního. V tom případě v klasickém pomalém hrnci 8 hodin na LOW. (Nebo 4 na HIGH, v nouzi.)

Zobrazit 2 starší odpovědi

:yes: Krásné,určitě vyzkouším,jelikož taky ten pomalý zázrak vlastním :-))

PH tvoří samé dobroty :) Krásná práce.

Moje milé, už jsem to také poznala, co je to za dar, mít ho doma:-)

Maso dělané v Pomalén hrnci nemá chybu - nikdy;-):-):yes:

Není nad pomaláček:yes::yes::yes:. pěkné to máš :-p:yes:

Tématické fráze:
vepřová plec v pomalém hrnci, vepřova rolada z plece v pomalem hrnci, plecko v pomalem hrnci, vepřová pečeně v pomalém hrnci, pomalý hrnec plec, vepřové v pomalém hrnci, vepřová plec pomalý hrnec, dušená mrkev v pomalém hrnci, bratislavské plecko v pomalém hrnci, plecko pečené v pomalém hrnci, dušené maso v pomalém hrnci, pečené maso v pomalém hrnci, hovězí plec v pomalém hrnci, veprove plecko v pomalem hrnci, dušená mrkev s vepřovým masem v pomalém hrnci, vepřová pečeně pomalý hrnec, plec pomalý hrnec, vcelku, vepřová pečeně vcelku v pomalem hrnci, pomalý hrnec plec recept

Suroviny:
plec vepřová, sůl, pepř, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, cibule, česnek, mrkev, celer, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu